RSS

..pernah ke??

1. pernah tak korang bila nak cepat sampai satu tempat tapi traffic light asek kaler merah je??

2. pernah tak korang dah nak buang 'ayor besor' sgt2 especially kalo kena cirit birit tiba2 brenti kat stesen minyak..."adoi..pjg plak barisan..ada yg tercirit dlm suar ni kang..." huhu

3. pernah tak korang terpikir "saya tak pernah dapat hadiah cabutan bertuah"..dan tiba2 hari yg bertuah korang dpt hadiah yg tak disangka-sangka?

4. pernah tak korang rasa excited je nak pegi keje arini,tiba2 ada plak malaon yg spoil korg punye mood 1 ari tu?

5. pernah tak korang rs sgt2 sedih dan korg nak ngadu kat bf korang tp tiba2 time tu plak la dia bz/meeting?

6. pernah tak korang tiba2 rasa buntu nak taip ape kat blog tapi bla dah off laptop,idea dtg mencurah2?


p/s: persoalannya...adakah semua perkara di atas aku pernah alami?



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

penah..pernah **sambil angkat tangan tinggi2**.
tang no 5 tu paling paling x suke...

..mem0ir Qaira.. said...

btol2..smala..yg no 5 tu cam slalu sgt je..huhu *ampun laling*

EL ARA said...

yg nmbr 2 tu aku musykil kau tgh ckp psl spe tu =='

..mem0ir Qaira.. said...

hahaha...aku amek contoh dan ikhtibar je..xde kaitan yg masih hidup atau yg meninggal..hehe

~Fara~ said...

zaf, sume pernah.. kecuali no 2 & 3 tu.. huhu..
samelah kita zaf.. no 5 tu yg slalu berlaku..

..mem0ir Qaira.. said...

hehe..btol kn?..

EL ARA said...

siot je =='

aTy _faRed~ said...

yang no 3 tu belum pernah lagi..;)

..mem0ir Qaira.. said...

xpe aty..ktorg pun dpt xdisangka2 pun..hehe

Post a Comment

kamoo yang gamble...



I changed my font at thecutestblogontheblock.com